woningontruiming zoetermeer huis ontruimen huis leeghalen

woningontruiming-zoetermeer
Onze diensten

Woning ontruimen Zoetermeer

Woningontruiming Zoetermeer De Jong zorgt ervoor dat na overlijden of emigratie het leegmaken van uw woning snel en netjes gebeurd. We weten dat een woningontruiming vaak stressvol en tijdrovend is. Waar moet ik met mijn spullen heen, en wat kan er weg?

woningontruiming-zoetermeer
Onze diensten

Bezemschoon

Als we in Zoetermeer een huis veegschoon of bezemschoon opleveren doen we dit comfort de eisen van de woningbouwvereniging. De woning moet bezemschoon worden opgeleverd als het huis wordt verkocht of verhuurd, meestal volgens de eisen van de makelaar.

woningontruiming-zoetermeer
Onze diensten

Hergebruik goederen

Met uw toestemming zullen we bruikbare goederen schenken aan goede doelen in Zoetermeer. Bijvoorbeeld de Zoetermeerse weg-geef-stichting die de spullen gratis weggeeft aan armen. Dit is een nieuwe waardevolle bestemming en zo wordt het milieu ook ontzien.

qode-eliptic-slider
Ophalen en terugbezorgen

Goederen opslaan

U kunt bij ons na een woningontruiming in Zoetermeer uw inboedel opslaan. Als u niet weet wat u met een bepaalde inboedel wilt doen, kan dit handig zijn, of als er enige tijd zit tussen de oplevering van uw oude woning, en sleuteloverdracht van uw nieuwe woning.

Bel direct: 06 – 17 39 14 31

Wilt u een vrijblijvende prijsindicatie, offerte of heeft u een vraag?

Wij helpen u onder anderen bij

Onze Diensten

woningontruiming-zoetermeer
Onze diensten

Woningontruiming na overlijden

Het is altijd aangrijpend als er een familielid of dierbare overlijdt. Diversene zalen zoals een woningontruiming moet worden geregeld. Woningontruiming Zoetermeer De Jong zal met zorg en waardigheid de woningontruiming van u overnemen.

woningontruiming-zoetermeer
Onze diensten

Spoedontruiming

Soms is er haast geboden bij een woningontruiming of het ontruimen van een bedrijfspand. Over het algemeen is dit erg onprettig, maar als de woningontruiming vlug gedaan moet worden, dan bent u bij Woningontruiming Zoetermeer De Jong bij het juiste adres. Wij ontruimen de woning binnen 24 uur.

woningontruiming-zoetermeer
Onze diensten

Verhuizingen

Als u gaat verhuizen moet alles schadevrij overgebracht worden naar de nieuwe woning. Het is altijd een hele opgave om alles goed te organiseren en in te pakken. Woningontruiming Zoetermeer De Jong zal u van dienst zijn, en neemt dit hele proces voor u uit handen.

woningontruiming-zoetermeer
Onze diensten

Inkoop meubels en goederen

Tijdens een woningontruiming in Zoetermeer komt het vaak voor dat er nog waardevolle of bijzondere goederen in een woning of bedrijfspand aanwezig zijn. Deze goederen kunnen wij van u overnemen tegen de marktwaarde. Dit wordt dan in mindering gebracht op de ontruimingsprijs.

Verpleeghuiskamer leegmaken

Na overlijden moet een kamer in een verzorghuis vaak snel leeggeruimd worden. Meestal binnen 4 á 6 dagen, maar het kan ook zijn dat dit direct moet gebeuren. Voor de familie is dit vaak niet te doen, omdat ze bezig zijn met de begrafenis of crematie. Woningontruiming Zoetermeer De Jong kan dit onaangename werk van u overnemen. Wij zullen dan de kamer leegmaken en bezemschoon opleveren, overeenkomstig de regels van het verpleeghuis. Mochten er herstelwerkzaamheden en reparaties nodig zijn, dan zullen we dit ook doen. Uiteraard in goed overleg met verpleging en rekening houdend met de andere bewoners. Ook voor woningontruiming Den Haag kunt u bij ons terecht.

Senioren verhuizen

Senioren verhuizen

 

Wanneer oudere moeten verhuizen, is dat vaak een treurig moment. Ze hebben lang in het huis gewoond en hebben dan ook veel herinneringen. Wij snappen dit en helpen u daarom op een eerbiedigen en bekwamen manier te verhuizen.

 

Naast het verhuizen kunnen wij ook helpen met het inpakken en uitpakken van de huisraad. Dikwijls is dit veel werk, en wordt nogal eens gebagatelliseerd. Dankzij ons efficiënt pakmateriaal weet u zeker dat de inboedel goed beschermd is en intact overgebracht wordt.

 

Opslag inboedel

 

Als ouderen verhuizen is dit veelal naar een bejaarden- of verzorgingstehuis. Voor spullen die ze in al die tijd verzameld hebben is maar beperkte ruimte. Mogelijk wilt u de spullen die niet mee gaan niet zomaar wegdoen. Wij kunnen dan de inboedel veilig opslaan, zodat u er altijd bij kunt, als dit nodig is.

 

Hergebruik via goede doelen

 

Het kan zijn dat er goederen zijn die u niet wilt houden. Denk dan eens aan een goed doel. Zo wordt het hergebruikt en krijgt het een nieuwe bestemming. Uiteraard hoeft u dit niet zelf te organiseren. Wij zorgen dat het bij het goede doel terecht komt.

 

Bel voor meer informatie of een vrijblijvende prijsindicatie: 06-17391431.

Grof vuil wegbrengen

Grof vuil zoals een oude kast of tafel, grote planken of grof huisvuil moet worden vervoerd naar de gemeentelijke vuilstortplaats of milieupark. Hiervoor moet vaak een bus of auto met aanhanger worden geregeld, en in het weekend moet er tijd voor worden vrijgemaakt. Meestal moet er ook een beroep worden gedaan op vrienden en familie, om te helpen bij het vervoeren van de goederen.

 

Heeft u het druk of bent u slecht ter been? Bel dan ons voor het ophalen van uw spullen. Het maakt niet uit waar ze staan, wij zorgen dat de goederen op een milieuverantwoordelijke wijze worden vervoerd naar de gemeentelijke vuilstortplaats op milieupark.

 

Bel voor meer informatie of een vrijblijvende prijsindicatie: 06-17391431.

 

Spoedontruiming

Woningontruiming Zoetermeer De Jong heeft jarenlange ervaring met spoedontruimingen.

 

Indien woonruimte in een verzorgingshuis na overlijden achterblijft is het belangrijk te weten dat u 7 dagen de tijd heeft om de woonruimte leeg te maken. Brancheorganisatie Actiz schrijft dit voor. Helaas komt het in de praktijk vaak voor dat instellingen zelf een kortere termijn hanteren omdat zij de ruimte weer nodig hebben voor een volgende bewoner.

 

Omdat u logischerwijs uw tijd en aandacht liever gebruikt voor het regelen van de begrafenis of crematie van uw dierbare, of simpelweg emotioneel gezien niet in staat bent een ontruiming zelf te doen, nemen wij u deze zorg graag uit handen. Desgewenst treden wij op uw verzoek in rechtstreeks contact met de zorginstelling om de ontruiming te organiseren. Wij zullen er bovendien altijd op aandringen dat u voldoende tijd krijgt om aan uw verplichtingen met betrekking tot opleveren van de woonruimte te voldoen.

Bedrijfsontruiming

Heeft u een bedrijfsruimte of kantoorpand dat leeggeruimd moet worden? Heeft u faillissement lopen of wilt u uw bedrijf verkopen? Wellicht wilt u het interieur van uw winkelbedrijf moderniseren? Of woont u misschien in Zoetermeer en gaat u verhuizen en wilt u naar een nieuwe locatie?

 

Voor alle kantoren en bedrijfspanden kunnen wij een professionele ontruiming verzorgen. Wij bieden tevens de mogelijkheid om het bezemschoon op te leveren, of om herstelwerkzaamheden te doen.

 

  • Wij ruimen uw oude winkelhuisraad op.
  • Wij nemen alles mee wat is achtergelaten na een verhuizing.
  • Wij zullen het winkelpand verder strippen: lampen weghalen, vloerbedekking verwijderen inclusief lijmresten, kabels en aangebrachte accessoires weghalen.
  • Ook reclameborden aan de gevel kunnen wij weghalen, stickers op de ramen verwijderen, etc, etc.
  • Bruikbare spullen worden hergebruikt.
  • Afval voeren wij af naar een milieustraat.
  • Kortom uw winkelpand wordt kaal en bezemschoon opgeleverd.

 

Bel voor meer informatie of een vrijblijvende prijsindicatie: 06-17391431.

Onze Locatie

 

Opslag van goederen

Wij beschikken over een aantal opslaglocaties. In verscheidene grootte en ter beschikking voor korte of lange termijn, al naar gelang uw persoonlijke behoefte. Wanneer het aantal goederen bekend is en de tijdsduur dan kunnen we een offerte geven.

Opruimen & schoonmaken

Wij dragen uw woning of bedrijfsruimte proper en fris op. Goederen worden meegenomen, en de ruimte wordt leeg en bezemschoon opgeleverd.

Bejaardenwoning leegmaken

Woningontruiming Zoetermeer De Jong is gespecialiseerd in het leegmaken van seniorenwoningen, aanleunwoningen en bejaardenwoningen. Wij halen snel en vakkundig de ruimte leeg, en leveren deze bezemschoon en netjes op. Conform de eisen van woningbouwvereniging of makelaar. Ook kunnen wij herstelwerkzaamheden uitvoeren als dit nodig is.

Specialisme

woning ontruimen, ontruiming woning, ontruiming, huis ontruimen, huisontruiming, huis leeghalen, woning leegruimen, leegmaken woning, woning leeghalen, huis leegmaken, opkoper meubels, huis leegruimen, meubels, vloerbedekking verwijderen, huis leeghalen na overlijden, woning ontruimen kosten, vloerbedekking, woning ontruimen na overlijden, huis opruimen, tapijt verwijderen, inboedel opkopen, opruimen inboedel, huis leegmaken prijs, huis leegmaken na overlijden, huis ontruimen na overlijden, woning leegmaken, makelaar, leeghalen woning, woning opruimen, huis leeghalen na overlijden kosten, woning laten ontruimen, huis ontruimen kosten, verhuizers, inboedel opruimen na overlijden, opkopers inboedel, huis ontruimen na overlijden kosten, huis leegruimen kosten, ontruimingen, huis opruimen na overlijden, woningontruiming kosten, opkoper, huis leegruimen na overlijden, inboedel opruimen prijs, ontruiming huis, huizen leegmaken, huis leegmaken woning opruiming, huisontruiming kosten, huisontruiming na overlijden, inboedels opruimen, inboedel opruimen, verhuizen, inboedel, kosten ontruiming woning, leegmaken van huizen, huis ontruimen prijs, ontruimen woning na overlijden, inboedel leeghalen, leeghalen woning na overlijden, tapijt schoonmaken, inboedel ontruimen, leegruimen woning, kosten woningontruiming, huis leegruimen na overlijden kosten, inboedel na overlijden, leegmaken huizen, opruimen huis, boedel opruimen, complete inboedel, opruimen van inboedels, opruimen woning na overlijden, kosten ontruimen woning na overlijden, woning leeghalen na overlijden, huis opleveren, inboedel verkopen, opruimen huis na overlijden, woningontruiming zoetermeer, woningontruiming na overlijden, opruimen, leegruimen woning na overlijden, kosten ontruiming, huizen leeghalen, opkopers meubelen, opruimen woning, woning leegmaken na overlijden, opkopen inboedel na overlijden, inboedels leegmaken, woning, leegmaken van woningen, ontruimingsbedrijf, huizen leeghalen na overlijden, huizen leegmaken prijs, huisontruiming zoetermeer, ontruiming huurwoning, lijmresten verwijderen, vloerbedekking zeil, mooie meubels, inboedel te koop, ontruiming woning deurwaarder, kosten leeghalen woning, gratis meubels, opkoop inboedel overlijden, bezemschoon opleveren, huis schoonmaken, inboedel kopen, woningontruiming leiden, vervuilde woning, opkopers tweedehands meubelen, meubels opkopen, opkopers huisraad, woningontruiming amsterdam, leegruimen, oplevering huurwoning na overlijden, huis leeg laten halen, woningontruiming rotterdam, ontruimen huurwoning na overlijden, oplevering huis, opruiming woning, woning leeg laten halen, huis leeghalen kosten, meubel opkopers, inboedel opruimen gratis, gratis huis leeghalen, huur verhuislift, verwijderen vloerbedekking, opslag meubels, verhuur verhuislift, inkoop meubels, ontruiming deurwaarder, meubelopkoper, opleveren woning, oplevering huurwoning, gratis meubels ophalen, executieverkoop inboedel, verhuizen bedrijf, inboedelverkoop, gratis huis leegmaken, huis laten leeghalen, woning opleveren, huis ontruimen in ruil voor inboedel, inkoop inboedels, zolder opruimen, opkopers inboedel limburg, inboedel ophalen, gratis vloerbedekking, huisontruiming rotterdam, offerte verhuizen, woningontruiming delft, uitzetting woning, opruimen in huis, oude meubels ophalen, huurhuis opleveren, opkopers inboedel west vlaanderen, huis meubels, meubels schoonmaken, huis leegruimen rotterdam, huurwoning opleveren, seniorenverhuizing, schoonmaken vloerbedekking, schoonmaken tapijt, opkoper tweedehands meubelen, makelaars zoetermeer overzicht, opkopen, woningontruiming utrecht, bezemschoon, wat te doen bij verhuis, woningontruiming regionaal, meubels vervoeren, boedelruiming, boedelontruiming, huis schoon opleveren, ontruiming woning huurachterstand, werk schoonmaak, grof huisvuil, woning ontruimen amsterdam, huurachterstand ontruiming, gratis tapijt, opslag goederen, verkoop inboedel, oplevering woning, complete inboedel kopen, zaak verhuizingen, opkopers antiek, veiling inboedel, huis leeghalen gratis, taxatie inboedel, inboedel verkopen na overlijden, snel verhuizen, meubels ophalen, gratis inboedel ophalen, woningontruiming eindhoven, schoonmaken werk, inkoop eiken meubelen, opkoper meubelen limburg, werk aan huis, woningontruiming groningen, opkoper inboedel rotterdam, ontruimingsprocedure huurwoning, ophalen meubels, verhuis opslag, gratis inboedel, hulp bij opruimen huis, wij verhuizen, meubels verhuizen, inboedel opkopen limburg, schoonmaken huis, verhuizen goedkoop, opkopers gezocht, direct ontruimen, zeil verwijderen, huis leeg laten halen kosten, woning leeg opleveren, woningontruiming amersfoort, woningontruiming nijmegen, huis opruimen tips, hulp bij opruimen, bedrijfsontruiming, schoonmaak offerte, woning opkopers, woning ontruimen rotterdam, inboedel huis, huisontruiming leiden, ophalen inboedel, tweedehands inboedel, gratis ophalen inboedel, huisraad opkopen, antiek opkoper, senioren verhuizen, inboedel opkopen rotterdam, inboedel gratis ophalen, inkoop tweedehands meubels, inboedel ophalen na overlijden, regionaal woningontruiming, compleet inboedel, woningontruiming arnhem, huur meubilair, verhuizen offerte, woningontruiming apeldoorn, verhuizen en dan, schoonmaak na overlijden, gratis verhuizen, opruiming inboedel prijs, tapijt zoetermeer goedkoop, inboedel inkoop, kleine verhuizingen, verhuislift te huur, laten verhuizen, aankoop tweedehands meubelen opkopen van meubels, schuur opruimen, opkopers antieke meubelen, rommel opruimen, oude meubels opkopen, woningontruiming limburg, woningontruiming zwolle, opkopen van inboedels, boedel opkoper, ontruiming rotterdam, hulp bij verhuizing senioren, inkoop inboedel, verkoop inboedel na overlijdenverwijderen lijmresten, woningontruiming den bosch, verhuis auto, opkoper inventaris, gratis goederen, meubelen gratis, wat doen bij verhuis, gratis huis leeghalen na overlijden, ouderen verhuizen, opslag verhuizing, kelder opruimen, veegschoon, vervuilde woning schoonmaken, huis leegmaken container, telefoon schoonmaken, woningontruiming hengelo, verhuizen binnen nederland, inkoop bankstellen, gratis alles meubels, cvs woningontruiming, woningontruiming zoetermeer, inboedel opkopers limburg, opkopers van meubelen, aankoop meubelen, verhuis hulp, ontruimingsdienst, afval opruimen, inventaris opkopen, inboedel opkopen groningen, grof afval, leegmaken inboedel, inboedel landelijk, helpen verhuizen, opkoper eiken meubelen, spullen verhuizen, inboedel opkoper zoetermeer, inboedel verdelen, woningontruiming tilburg, boedel opkopers, wat te doen bij een verhuizing, aankoop inboedels, woningontruiming hilversum, kosten inboedel, offerte schoonmaak, huisraad ophalen, opkoper meubilair, inkoop goederen, huis leeghalen amsterdam, huis bezemschoon opleveren, woningontruiming wolter, woning interieur, procedure ontruiming huurwoning, opkopen inboedel utrecht, elektrische spullen, huisontruiming gratis, afval wegbrengen, huurhuis opleveren na overlijden, verhuizen wat doen, seniorenverhuizer, woningontruiming gravekamp, opleveren, inboedel opkopen enschede, lijmresten verwijderen vloerbedekking, ontruiming amsterdam, huis leeg opleveren, verhuizen naar verzorgingshuis, gratis opruimen van inboedels, verhuizingen in en uit, opkopen oude meubels, woning schoonmaken,oude vloerbedekking verwijderen, woningontruimer, oplevering huurwoning door verhuurder, opleveren woning bij verkoop, heijmans woningontruiming, az woningontruiming, inboedel te koop aangeboden, landelijke inboedel, interieur woning, woningontruiming haaglanden, zolderopruiming, opkoper inboedel groningen, inboedel opkopen friesland, oplevering koopwoning, opruimen zolder, huis leegmaken gratis, schoonmaken in huis, opkopers schilderijen, woningontruiming meppel, spullen opruimen, verdeling inboedel, ontruimen kamer verpleeghuis na overlijden, opruimen en schoonmaken, gratis leegmaken woning, opruimen van woningen, boedel inkoop, wat is bezemschoon opleveren, inboedelservice, totaal ontruimingen, opkoper inboedel drenthe, tuin ontruimen, ontruiming service wolter, vaak verhuizen, verwijderen van lijmresten, kamer schoonmaken, een leeg huis, opruiming, huis veegschoon opleveren, huis spullen, opkoper inboedel zwolle, allbo ontruimingen, leeghuis, de inboedel, alles verwijderen, ontruimer, tuin leegruimen, boedel inkoop amsterdam, woningontruiming alkmaar, boedelafwikkeling, albo ontruimingen, huisopruiming, huis ontruimen amsterdam, boedelruiming amsterdam, opkopen inboedel breda, inboedel opkopen zwolle, snel schoonmaken, wat is grof huisvuil, snelontruiming.